Amennyiben szeretnénk partnerlistánkról a már nem aktuális partnereinket törölni, azt a Rögzített/Partnerek menüpont alatt a partner adatlapjára állva a Törlés funkció segítségével fogjuk tudni elvégezni.

A törölt partnerek adatai nem kerülnek véglegesen törlésre, hanem Törölve státuszt kapnak, amiből bármikor visszaállíthatók a törölt partnerek az aktívak közé. A törölt partnerek a Rögzített/Partnereim menüponton belül a Szűrés funkción belül található Törölve jelölő bepipálásával jeleníthetők meg.

A törölt partnerek fekete színjelöléssel fognak a partnerlistában megjelenni, innen lehetőség van ezen partnerek adatait módosítani vagy a visszaállítani az aktív partnerek közé.

Abban az esetben, ha a törölni kívánt partnernek a törlés pillanatában van a programban nyitott ajánlata, akkor a program a törlést addig nem fogja engedélyezni, amíg az ajánlatból nem készítünk számlát vagy nem rontjuk le.

Az ajánlatokat a Rögzített/Ajánlatok menüpont alatt van lehetőség számlázni vagy rontani.